Magma topp logo Til forsiden Econa

Thora Helene Støren, markedskoordinator Econa

Sindre Knutsson, student ved NHH

– Vi spår Econas fremtid

Econas jubileumskonferanse var med sine drøyt 500 deltakere fullsatt. Noen av de største navnene innen økonomi og finans var til stede for å hedre jubilanten, og her er deltakernes tilbakemelding på konferansen, og deres spådommer om Econas vei videre.

Tone Aas:

magma1408_forening-30_img_034Tone forteller at hun først og fremst er medlem i Econa på grunn av arrangementene som tilbys i lokalavdelingen. Hun var veldig fornøyd med konferansen, og beskrev den som «knallinteressant». Når vi ber henne hilse til jubilanten ser hun på oss med et smil og utbryter, – Heia økonomene! Deretter trekker vi frem en liten papirspå, og ber henne spå Econas fremtid. Hun lander til slutt på tallet syv, og spår at Econa vil booke selveste operahuset for sin neste jubileumskonferanse.

 

 

 

Ketil Sundelin: Styremedlem i Econa. Medlem i 21 år.

magma1408_forening-30_img_033Ketil har vært aktiv i Econa i lang tid, og mener lokalavdelingene og nettverkene er det beste medlemstilbudet i Econa. Han syns konferansen har fått frem bredden økonomene representerer, og at tema for konferansen er svært aktuelt. Han hilser til Econa og ser frem til de neste 25 årene. Før vi forlater ham trekker vi igjen opp spåen. Han lander på tallet to og spår at EconaTV og VGTV vil inngå et unikt samarbeid og sammen øke økonomikunnskapen blant befolkningen. En spennende spådom som vi i Econa ser frem til.

 

 

 

 

Erlend Kjærnsrød: politisk rådgiver i KrF. Medlem i ni år.

magma1408_forening-30_img_035Erlend er medlem både på grunn av de gode arrangementene og den gunstige bank- og forsikringsavtalen i Econa. Han synes konferansen har vært spennende, og at innleggene har vært gode og interessante. Han hilser til Econa, takker for dagen og ønsker lykke til videre. Spåen trekkes frem, og han lander på tallet fem.

– Econa kjøper Spania og gjør det til et firma-feriested.

Det hørtes ut som en god idé, Erlend!

 

 

 

Steve Samuelsen: Medlem av Econas valgkomite. Medlem i 25 år.

magma1408_forening-30_img_036Steve var engasjert i Econas studentgrupper i løpet av studietiden, og har av den grunn vært medlem siden. Samuelsen sier at konferansen har vært svært interessant, og mener at utdanningsperspektivet er viktig. Han gratulerer Econa med dagen, og minner om at alt handler om framtiden. Og apropos framtiden, Samuelsen lander på tallet seks i Econas spå:

– Økonomer frykter ikke for jobben sin på tross av robotenes inntog.

 

 

 

 

 

Vidar Johannesen: Banksjef i DNB Medlem i 35 år.

magma1408_forening-30_img_037Vidar mener medlemskap i Econa er selvsagt når man er siviløkonom. Han sier konferansen har vært engasjerende, med svært gode foredrag. Han trekker spesielt frem Victor Norman som en stødig foredragsholder med høyt engasjement. Han gratulerer Econa og oppfordrer oss til å stå på og utvikle oss videre. Spåen trekkes frem, og sammen spår vi en positiv fremtid for Econa, en spådom som lyder følgende:

– Econas medlemmer blant de mest innovative!


Econa er foreningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Er du ikke medlem?
Sjekk medlemstilbudene og meld deg inn i dag.

© Econas Informasjonsservice AS, Rosenkrantz' gate 22 Postboks 1869 Vika N-0124 OSLO
E-post: post@econa.no.  Telefon: 22 82 80 00.  Org. nr 937 747 187. ISSN 1500-0788.

RSS