Magma topp logo Til forsiden Econa

Gry Ljøterud

Econa Trøndelag er årets lokalavdeling

Trøndelagsavdelingen hadde ambisiøse mål for 2020, og kåringen oppmuntrer oss til fortsatt innsats i 2021, sier leder av lokalavdelingen Ellen Kristine Støre Govatsmark.

Econa Trøndelag har som de andre lokalavdeling­ene i Econa raskt endret format fra fysiske møter til nettmøter. Govatsmark forteller at webinarer har slått godt an, og hun nevner spesielt webinaret med BI, der bookingsystemet brøt sammen og de måtte kjøre tre kurs istedenfor ett.

Govatsmark tror årsaken til den gode farten i 2020 tross korona er den gode miksen i styret.

– Vi er blitt en sammensveiset gjeng som speiler medlemsmassen, både erfarne og nye styremedlemmer bidrar med engasjement, idéskaping og gjennomføringsevne.

Trønderøkonomer

Mange trønderske økonomer har valgt å melde seg inn i Econa, og lokalavdelingslederen tror at medlemmene setter pris på arenaer der de kan møte hverandre og ha et faglig fellesskap. Hun forteller videre om det varierte tilbudet av arrangementer.

– Vi forsøker å nå medlemmer i ulike livs- og jobbfaser, og jeg vil spesielt nevne kurs i stressmestring, digitalisering og Excel, tilstelninger under Olavsfestdagene, julekonserter, julekino, mat- og vinsmaking og tur til klatreparken Høyt og Lavt. Vi ser at familiearrangementer vanligvis fenger medlemmene våre og raskt blir utsolgt, sier hun.

Hvilke planer har dere for 2021?

– Vi skal fortsatt tilby varierte arrangementer, satse på rekruttering og skape en enda bedre møteplass for medlemmene.

Vi håper å få muligheten til å arrangere flere fysiske arrangementer igjen, vi trives best når vi kan møte medlemmene våre.

Vi kommer til å jobbe enda tettere mot næringslivet i Trøndelag, der det er mange suksesshistorier som andre kan lære av, og der mange Econa-medlemmer etter hvert har satt sine tydelige fotavtrykk. Vi er i dialog med flere trønderske næringslivsaktører om spennende arrangementer, sier Govatsmark, som lover flere overraskelser i 2021.

figur

Fra venstre: Kamilla Korsnes, Hanna Hovd, Thea Enger Iversen, Ellen Kristine Støre Govatsmark, Morten Solheim, Nikolas Adam, Martin Meier.

Lokalavdelingen fikk prisen fordi:

Årets lokalavdeling jobber bevisst med medlemsnytte gjennom spennende og relevante medlemsaktiviteter og en klar vekst­ambisjon. Lokalavdelingens styre består av erfarne og nye styre­medlemmer og har evnet å omstille seg raskt til situasjonen med begrensninger for arrangementer og møteplasser våren 2020, og har på den måten opprettholdt et godt medlemstilbud.

Om prisen:

Prisen er Econas hedersbevisning til den lokalavdelingen som utmerker seg i arbeidet for medlemmene i sitt nedslagsfelt.

Disse kriteriene måles for å utkåre en vinner:

  • lokalavdelingens medlemstilbud
  • lokalavdelingens medlemsdialog
  • lokalavdelingens generelle synlighet i sitt nedslagsfelt

Vinneren får heder og ære samt 20 000 kroner.


Econa er foreningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Er du ikke medlem?
Sjekk medlemstilbudene og meld deg inn i dag.

© Econas Informasjonsservice AS, Rosenkrantz' gate 22 Postboks 1869 Vika N-0124 OSLO
E-post: post@econa.no.  Telefon: 22 82 80 00.  Org. nr 937 747 187. ISSN 1500-0788.

RSS