Magma topp logo Til forsiden Econa

Econa

Econas Medlemstilbud

figur
Kurskalender
Februar
Avansert Excel19.–20.
Presentasjonsteknikk21.–22.
Excel Makro26.–27.
Mars
Avansert Excel, Bergen11.–12.
Styrearbeid fra A-Å19.
April
Avansert Excel08.–09.
Excel22.–23.
Førstegangslederen23.
Kontantstrømanalyse25.
Verdivurderinger26.
Mai
Avansert Excel06.–07.
Strategisk økonomistyring29.
Valutasikring29.
Rentesikring30.
Juni
Excel03.–04
Presentasjonsteknikk06.–07.
Excel Makro10.–11.
Forretningssystemer 201311.–12.
Grunnleggende Excel17.–18.

400 kr i rabatt pr. kurs eller konferanse til alle medlemmer av Econa

Populære kurs tilbake i kalenderen

Vi setter igjen opp kursene: Presentasjonsteknikk, Førstegangslederen, Kontantstrømanalyse og Strategisk økonomistyring. Foredragsholdere som Sibeth Hoff, Gunnar Dahl og Trond Bjørnenak, har de beste evalueringer, og ser frem til å være med å heve din faglige kompetanse i vår.

For mer informasjon og påmelding: www.econakompetanse.no

figur
Lønnsstatistikk/lønnskalkulator: Econas årlige lønnsstatistikk er et nyttig verktøy for siviløkonomer som skal forhandle om lønn. Finnes som kalkulator, separate tabeller og komplett PDF-fil på econa.no. Pris ikke-medlemmer: 3.012 kr.
Bank- og forsikringstilbud i DnB konsernet: Econas medlemmer tilbys gunstige betingelser på bank- og forsikringstjenester hos DnB. Informasjon om tilbudene får du ved å ringe 04800, eller ved å gå inn på bank- og forsikringstilbud på econa.no.
Magma: Fagtidsskriftet Magma tilsendt åtte ganger per år. Magma finnes også i elektronisk søkbar utgave på web. Her finnes alle tidligere utgitte utgaver av Magma, fra 1998 til i dag. Pris ikke-medlemmer/abonnenter: 1.490 kr.
Econas advokatkontor: Econa har fem ansatte advokater/advokatfullmektiger, som jobber med rådgivning til medlemmer i arbeidsrettslige spørsmål. Advokatene tilbyr rådgivning per telefon, besvarer henvendelser på e-post eller gjennomfører møte med den enkelte for å drøfte saken. Våre advokater kan være med som rådgiver i møter med arbeidsgiver, og kan om nødvendig føre saker for domstolene. Informasjon om priser finnes på våre nettsider.
Juridisk kunnskapsdatabase: Databasen er forbeholdt medlemmer og krever innlogging på econa.no med medlemsnummer og fødselsdato. I databasen finner du blant annet informasjon om ansettelse, arbeidsavtale, arbeidstid, lønn, ferie, permisjon, sykdom, pensjon, oppsigelse mm.
Aksje- og fondshandel: Sparing i aksjer, fond og til pensjon – med lave eller ingen gebyrer – betyr mer igjen til deg som sparer. Som medlem i Econa kan du nå få en morsommere og smartere spareordning – hos Nordnet
Lokalavdelinger: Econa har 14 lokalavdelinger over hele landet. Avdelingene arrangerer faglige og sosiale aktiviteter. Det er vanligvis gratis å delta på disse.
STUDENTTILBUD: Vi tilbyr våre studentmedlemmer en rekke fordelaktige tilbud. Blant annet får man PC-forsikring inkludert i medlemskontingenten, tilgang til studentkompendier, gjennomlesning av arbeidskontrakt, og gjennomgang av CV og søknad. I tillegg får man mulighet til å delta på arrangementer i regi av lokalavdelingene. For mer informasjon om alle tilbud og om studentgruppen på din skole se www.econa.no
Utdanning i utlandet og videreutdanning: Econa rådgir deg gjerne i prosessen med valg av studiested i utlandet.
Lønnsforhandlinger: Econas administrasjon og lokale tillitsvalgte gir veiledning i forbindelse med lønnsforhandlinger. Econa er med i Akademikerne, hovedorganisasjonen for langtidsutdannede.
KARRIEREVEILEDNING: Experis tilbyr medlemmene kostnadsfri karriererådgivning. For medlemmer over 55 år tilbys egen samtale med fokus på den enkeltes kompetanse, erfaring og jobbønsker.
Pensjonsrådgivning: Econa kan tilby pensjonsrettslig rådgivning. Vi kan bl.a. hjelpe deg med generell og konkret rådgivning om reglene, samt utarbeidelse av og tolkning av pensjonsavtaler.
Kurs og konferanser: Medlemmer får kr 400,– i rabatt på kurs og konferanser ved Econa Kompetanse ut året.Se www.econa.no for betingelser.
Drivstoffavtale med Esso: Medlemmer får rabatt på bensin (40 øre/l) og bilvask (20 %).
Bokavtale: Econa har inngått en bokavtale med Norli Libris AS som omfatter rabatt på fagbøker solgt over disk i alle Norli sine butikker.
Rabattavtale aviser: Som medlem av Econa får man rabatt på abonnement Dagsavisen, Økonomisk Rapport og Ukeavisen Ledelse.
Studentgrupper: Econa har studentgrupper ved NHH, BI Nydalen, UiA, HHB, UiT, UMB, UIS, HiOA, CBS TØH og HiBu. Econa samarbeider også med ANSA (Association of Norwegian Students Abroad).

Econas Medlemstilbud


© Econas Informasjonsservice AS, Rosenkrantz' gate 22 Postboks 1869 Vika N-0124 OSLO
E-post: post@econa.no.  Telefon: 22 82 80 00.  Org. nr 937 747 187. ISSN 1500-0788.

RSS