Magma topp logo Til forsiden Econa

Econa

Magma fortsetter suksessen med skribenter

Introduserer i 2015 to nye ansikter

Førstemann ut er Mads Nygaard. Nygaard er konsernsjef og forlegger i Aschehoug. Der har han vært siden april 2010. Han har lang fartstid fra bransjen både som markedssjef i forlagene Oktober og Tiden samt som administrerende direktør for Dagsavisen og direktør i Dagbladet. Nygaard har en MSc fra University of Stirling.

Vår neste skribent er Martin Bratt. Bratt er partner i McKinsey & Companys London-kontor, der han hovedsakelig arbeider med problemstillinger knyttet til utvinning av naturresurser i ut­vik­lings­land. Bratt var nylig medforfatter på et større forsk­nings­prosjekt organisert ved McKinsey Global Institute (MGI), som studerte økonomisk ut­vik­ling i land med store naturressurser. Bratt er siviløkonom fra Ecole des Hautes Etudes Commerciales i Paris og har en mastergrad i Public Administration fra John F. Kennedy School of Government ved Harvard University.

Vi fortsetter 2015 med de to skribentene Stig Ingebrigtsen og Mathilde Fasting. Ingebrigtsen er professor og tidligere dekan (2000–2003) ved Handelshøgskolen i Bodø. Han er medstifter av og tilknyttet Senter for økologisk økonomi og etikk. Fasting er tilknyttet tenketanken Civita og har de siste årene fokusert mye på velferdsstaten og hvor bærekraftig den er i fremtiden.

Econa er glade for at vi også i 2015 vil vise dere den store bredden i fagområdene våre. Skribentene er ledende innen sine områder, og vi er sikre på at dere vil ha stor glede av å lese deres bidrag!

figur

Mads Nygaard

figur

Martin Bratt


Econa er foreningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Er du ikke medlem?
Sjekk medlemstilbudene og meld deg inn i dag.

© Econas Informasjonsservice AS, Rosenkrantz' gate 22 Postboks 1869 Vika N-0124 OSLO
E-post: post@econa.no.  Telefon: 22 82 80 00.  Org. nr 937 747 187. ISSN 1500-0788.

RSS