Magma topp logo Til forsiden Econa

Econa

Medlemsservice fra Econa

Fra Fagekspert til leder

Er du ny som leder trenger du ekstra ballast for å bli trygg i rollen. Ønsker du en praktisk og konkret tilnærming til din utvikling som leder, har vi skreddersydd et kurs for deg. På dette kurset har vi valgt ut de viktigste områdene du må beherske. Gjennom verktøy og øvelser ønsker vi å gjøre deg tryggere i rollen. Kurset avholdes over 3 dager og inneholder e-lærings modul fra Harvard Business School.

Beyond Budgeting og Dynamisk Styring

Beyond Budgeting som styringsform kan nå tilpasses de fleste typer virksomheter. Delta på dette kurset og få betydningsfull innsikt i prognosers betydning i dynamisk styring samt prognoser som en del av styringspakken.

1500 kr i rabatt på egenproduserte kurs eller konferanser til alle medlemmer av Econa.
Se våre kommende kurs og konferanser her.

Econas medlemstilbud

Advokatbistand og juridisk rådgivning

Medlemskap i Econa gir rett til inntil 15 timers gratis juridisk rådgivning fra Econas advokater i saker som angår arbeidsforhold (etter tre års medlemskap). Econas advokater bistår deg både hvis du har spørsmål om dine rettigheter i arbeidsforholdet eller hvis du har havnet i en mer konfliktfylt situasjon med arbeidsgiver. Econas advokater har lang erfaring med å bistå medlemmer i møter med arbeidsgiver og kan prosedere saker for domstolene dersom det blir nødvendig.

Econa TV

Nå får du mulighet til å se alle opptak av tidligere faglige arrangementer. Tilgang til videoene på Econa TV krever innlogging og er et eksklusivt tilbud til medlemmer. I 2015 ble 32 arrangementer streamet og 6700 personer har fulgt livesendinger eller sett opptaket i etterkant. Her finner du alt fra regnskapsnyheter, lokale arrangementer og alle Kaffe&- møtene våre.

figur


Econa er foreningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Er du ikke medlem?
Sjekk medlemstilbudene og meld deg inn i dag.

© Econas Informasjonsservice AS, Rosenkrantz' gate 22 Postboks 1869 Vika N-0124 OSLO
E-post: post@econa.no.  Telefon: 22 82 80 00.  Org. nr 937 747 187. ISSN 1500-0788.

RSS