Magma topp logo Til forsiden Econa

Maria Westlie, avdelingsleder fag og karriere

Skribenter Magma 2014

Magma vil også i 2014 ha skribenter som gir oss innblikk i spennende områder og fagfelt. For 2014 vil det være noen nye ansikter å bli kjent med.

Vi starter 2014 med Mads Nordmo. Nordmo er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen. Derfra var veien kort til NHH og en doktogradsstipend. Nordmo følger i sporene til Cappelen, som ser på hvordan psykologi påvirker økonomien og økonomisk tenkning. Nordmo sin forskning fokuserer blant annet på moralpsykologi og atferdsøkonomi.

Mathilde Fasting følger Nordmo. Fasting er fortsatt tilknyttet tenketanken Civita. Bakgrunnen hennes er spennende fordi den innbefatter både siviløkonomstudiet fra NHH via bachelor og master i idéhistorie fra UiO til en doktorgrad fra Universitetet i Erfurt, hvor hun skrev om økonomen og juristen Torkel Aschehoug. I Civita arbeider Fasting med problemstillinger knyttet til blant annet velferd, arbeidsliv og etikk og kapitalisme.

Neste skribent er administrerende direktør i Bergens Tidende, Andreas Thorsheim. Thorsheim innehar den prestisjetunge CEMS-masteren fra NHH og LSE. Før han kom til BT, arbeidet Thorsheim blant annet som CFO/COO i Schibsted Norge. Høsten 2012 ble han kåret til årets ledertalent av Mercuri Urval og E24.

Siste skribent viser oss bredden i fagfeltet økonomi og administrasjon. Stig Ingebrigtsen er professor og tidligere dekan (2000–2003) ved Handelshøgskolen i Bodø. Han er medstifter og tilknyttet Senter for økologisk økonomi og etikk. Her fokuserer de på problemstillinger som ligger i skjæringsfeltet økonomi, kultur og natur. Ingebrigtsen har sin utdannelse fra Handelshøjskolen i København (CBS) og var lenge ansatt ved samme sted.

Econa er glade for at vi fra 2014 vil få muligheten til å vise dere den store bredden i fagområdene våre. Skribentene er ledende innen sine områder, og vi er sikre på at dere vil ha stor glede av dem i 2014!

figur


Econa er foreningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Er du ikke medlem?
Sjekk medlemstilbudene og meld deg inn i dag.

© Econas Informasjonsservice AS, Rosenkrantz' gate 22 Postboks 1869 Vika N-0124 OSLO
E-post: post@econa.no.  Telefon: 22 82 80 00.  Org. nr 937 747 187. ISSN 1500-0788.

RSS