Magma topp logo Til forsiden Econa

Studentforeningslederen

figur-author

Hvorfor ville du bli studentleder?

Jeg så at studentgruppen i Kristiansand gjorde det så bra, og dette ville jeg være med på å videreutvikle, samtidig som jeg ønsker å gå videre med ledelse. Jeg så på dette som en unik mulighet til å lære meg masse om temaet. Jeg har ikke angret en dag.

Hva har du lært i studiet så langt som du kan bruke som leder?

Det er jo alltid et par situasjoner der derivasjon er uvurderlig, men organisasjonsteori, budsjettering og markedsføring er jo absolutt aktuelle temaer.

Hva er de beste tilbudene dere har til medlemmene på Universitetet i Agder?

Vi står mye på stand og deler ut kaffe og gir medlemmene våre nytte ved å fortelle mye om medlemsfordeler og våre arrangementer, i tillegg til at vi ofte har konkurranser der de kan vinne flotte premier. Vi har alltid krasjkurs i de vanskeligste fagene hvert semester som mange har stor nytte av. I tillegg har vi hvert år en julekalender med verdier på over 20 000 kroner, som er et høydepunkt i eksamenstiden for medlemmene våre.

Hvordan ser du på framtiden for studentgruppen?

Framtiden til Econa UiA er strålende lys i mine øyne. Hvert år tar vi inn engasjerte, flinke og kompetente styre­medlemmer som jeg er helt sikker på kommer til å seile skuta videre. Vi er en mindre skole, men vi klarer likevel å klamre oss fast i toppen med tanke på verving og medlemmer, og det er vi utrolig stolte av – og opptatt av å fortsette med.

På hvilke måter bidrar studentgruppen ved UiA til Econa sin strategi?

Vi verver medlemmer og opprettholder medlemsbasen, samtidig som vi holder arrangementer som er nyttige, interessante og morsomme for våre medlemmer. Vi gir alt, og bruker mye tid på å gjøre Econa UiA så bra som mulig.

Hvem vil du gi en lilla rose?

Den vil jeg gi til Patrick, vår avtroppende studentansvarlig. Han har måttet tåle meldinger på Facebook sene lørdagskvelder og 15 mailer med samme spørsmål. Tusen takk for innsatsen du har vist, for at du tar deg tid til å møte opp på karrieredager og stands, og for at du holder fortet når det står på som mest.


Econa er foreningen for høyt utdannede innen økonomi og administrasjon. Er du ikke medlem?
Sjekk medlemstilbudene og meld deg inn i dag.

© Econas Informasjonsservice AS, Rosenkrantz' gate 22 Postboks 1869 Vika N-0124 OSLO
E-post: post@econa.no.  Telefon: 22 82 80 00.  Org. nr 937 747 187. ISSN 1500-0788.

RSS